Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA SKA VI VÄGEN VANDRA

Alla ska vi vägen vandra,
vägen då vi slutar klandra,
oss precis som alla andra.
Börjar bry oss om varandra.

Alla ska i mörkret famla,
tills vi inte mer vill ramla.
Misstagen får oss att samla
visdom tills vi blivit gamla.

Alla ska en dag anamma
viljan att bli mer varsamma.
Övergivna och ensamma,
blir vi aldrig mer desamma.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-19 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP