Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orientering


hitta min väg
hitta tillbaka
backa och leta
vad letar du efter

söka och finna
finna och vårda
sätt ord på ordet
vad menar du nu

vilsen i spåret
som leder till glömska
glöm inte leva
vad lever du för

framåt och bakåt
uppåt och neråt
vem håller spaken
som styr dina steg

nej säger nej
säger ja säger kanske
trevar i mörkret
på obekant mark




Fri vers av MariL VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-19 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP