Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elpris

Skred
Krass
Pråm
Stram
Märr
Ters
Dram
Nöjd
From
Broms
Spar
Sams
Klirr
Rädd




Fri vers av Lilla vän
Läst 90 gånger
Publicerad 2023-08-20 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän