Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När?

Svar
Som inte existerar
Som ingen ens vet
När eller om dom ser ljuset.
Jag tror på
Förklaringar om tidigare liv
Tidigare dagar
Som etsat spår i ben.
Om inte nu
Så definitivt sen
Du kan inte fly
Kunde inte jag heller..
Sanningen finns där
För oss båda att inse
Jag vet
När är det din tur?




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-24 01:26



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Jättefin o väldigt egen tolkande :)
2023-09-07

  Lilla vän
När kebabrullen är slut
2023-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP