Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISSA HJÄRTAN


Vissa hjärtan är för stora

för att finnas här.

De kan sig lätt förlora

till de som mindre är.

Vissa hjärtan är så sköra

trots styrkan de bär,

att smärtan kan förgöra

dem i allt den förtär.

Vissa hjärtan är för goda

tills stunden då de lär,

sig sluta att förmoda

att andra lika är.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-01 17:32



Bookmark and Share


    Bosseg02
....Tack snälla för din text, helt underbar ??
Nu blev jag inspirerad.
2023-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP