Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTAN FRÅN EN ANNAN SFÄR


Det finns hjärtan än som slår,
med en kraft ingen undgår.
För de hör ej hemma här.
De hjärtan som har mest sår
bryr sig om hur andra mår,
trots ärren de själva bär.

De som för upp andra står
är de hjärtan som förstår,
hur viktig varje resa är.
Hjärtan som ej förebrår
en vandring som varit svår,
kommer från en annan sfär.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-09-02 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP