Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett konstaterande

jag blir sinnig
eftersom jag vet
att jag är
pricken över i
i denna verklighet
som gör precis
'vad den vill med mig
längtar till paradiset
mitt i natten
är nyduschad
och saknar dig




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-09-05 02:28



Bookmark and Share


  AKT VIP
Ibland är drömmen något som överträffar verkligheten.
2023-09-05
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP