Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ett hjärta fortfarande slår.


Början, till slut.

Idag. Ännu syresätts modet.
Fortfarande brinner lågan.
Ännu lever tron.
Och fastän, att drömmen aldrig besannas.
Lever jag med den.
Varje cell inuti mig. Skriker efter..dig.
Att sakna. Något jag aldrig haft.
Är det sanningen? Är det verkligen allt?
Nej.
Det finns mer än så.
Jag ser att du funderar. Kanske en dag kommer förstå.
Att början.
Kommer fram till slut.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-06 08:51



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Denna dikt får mig tänka på han jag fortfarande saknar o har minnen med.
2023-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP