Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Det finns en strand
där ensamheten vandrar
längs med havet.

Hon är blåtonad och glimmande
outhärdlig och vacker.

Hon rör sig lätt
som vågskum i skymningsljus
mellan himlen och människors hjärtan
mellan ensamfåglarnas svarta siluetter
mellan frågan och svaret.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-09-07 17:28



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fantastisk fin dikt om ensamhet, en av dina bäste, bokmärkes
2023-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP