Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*

Jag vill inte vara utan dig
Dina andetag
Din doft
Ditt underbara leende.
Du är mitt livs-elixir
Min oåterkalleliga kärlek
Min största sorg
Min saknad..
Hur kan en man älska en kvinna på avstånd?
Utan att hon vet.
Eller att hon inte vill veta
Fastän hon förstår?




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-08 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP