Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nedtryck av ......

jämfört med dig var jag ingen
trampade du på mig
var jag tacksam,du hade ändå sett mig
böjd mot marken skådade jag gruset
det gav mig ro att se
allt är orört på botten av jorden




Fri vers av Myself
Läst 241 gånger
Publicerad 2004-11-04 18:13



Bookmark and Share


    Mejja
...att hellre ta negativ uppmärksamhet än ingen alls... Att få finnas... Vad som hellst, bara inte vara luft. Men alla har mer värde en så!
2004-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself