Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valen

Vi väljer något varje stund.
Frågan är vad och varför?
Det är existensens grund.
Våra val vi ställs inför.

Hur vet man vad som är rätt
för det liv man har framför?
Att veta det är inte lätt
men vi väljer tills vi dör.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2023-09-09 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP