Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavlan

Du målade en bild i mitt huvud.
Skapad av ljusa färger och löften.
Jag tog emot dina penseldrag med ömhet, av kärlek

Jag målade i mitt inre bilder av dig och mig
Vi, det vackraste av verk
En längtan efter att slutföra målningen

Nu är målningen svart, du har förstört den
Dina penseldrag var inte äkta
Allt förvandlades till en falsk tavla

Den största tavlan du någonsin gjort blev….ingenting




Fri vers av Kameleont
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-16 16:24



Bookmark and Share


    Bauer.
Påminner om mig när jag började skriva, riktigt bra. (:
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont