Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att det Fina lyfta fram

Men så får du väl inte göra,
är ord ingen önskar höra.
De orden väcker skam.
Ty allt som viskats i ett öra,
rättesnören någon bör ha,
gör blott en själ följsam.

Det kan ett helt liv förstöra
och en sorgsen själ förgöra.
Är man ouppmärksam,
kan man kanske ej gottgöra
skadan. Låt oss ej upphöra
att det fina lyfta fram.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-12 08:06



Bookmark and Share


  Lyrik
Ett budskap som alla måste höra och fatta.
2023-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP