Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om så i det sista!

Det är inte en stor grej
att skilja sig från mängden.
Tycker det är helt okej
att strunta i kroppslängden.
Det är inte allra värst
att vara lite tyngre.
Eller se det som perverst
att välja någon yngre.
Det finns inga rätt och fel
när allting kommer samman.
Ingen är en ägodel,
inte ens till mamman.
Det är inget konstigt alls
att välja en ny partner.
Om det ens blod mer fart ger
behövs ingen gråtvalls. .
Fördomar är lätt att ha
men svårare att mista.
Stå upp för er skull jag ska.
Om så i det sista!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-12 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP