Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakthavande befäl


Upphöjt är ett öppet sinne,

kräver aldrig lögnens minne.

Ett vakthavande befäl,

är en vis och gammal själ

med ett ädelt mannaminne.

Som det ute, så där inne.

Går med egot hack i häl.

Leder... men vill bara väl.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2023-09-13 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP