Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du din..


djävul i änglaskrud
förbannad varde ditt samvete


har nyss stängt ner samtalet
med dig över nätet
du skulle läka min ångest
men skammen ler så förmätet

ett trasigt leende
som blöder i en grimas
snett och vint förvrängt i smärta
själen spröd likt glas

du lurade nyss ur mig slamsorna
av ett varigt minne
lurade mig till att öppna luckan
till djupet av mitt sinne

fan för dig

halvvägs genom gråten
förvandlas min hjärna
till att önska dig så mycket skuld
som möjligt så gärna

fan för dig

ingen möjlighet att mötas mer?
nähä...
vad fan gjorde du i mitt liv då
ditt fä

de sista tårarna är för dig
svälj dem skäms och spy
jag ler inombords genom tårarna
ser nya dagar gry

du tvingar mig att leva vidare
med öppna sår
fast du lovade att sätta plåster på dem
oavsett hur jag mår

skäms du din djävul från avgrundens håla
kom och dansa med mig en galen dans
lite kritik kan du tåla
men göm undan din svans




Fri vers av MariL VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2023-09-13 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP