Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regntunga moln

Himlen står blottad
inför regnets gud.
Jorden blir bespottad
på sin bara hud.

De skyar av droppar
som tätt faller ned,
solguden ej stoppar.
Mäktar inte med.

Regntunga moln skiftar
i grått och svart.
Sådana som anstiftar
lättnad ingenvart.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-09-15 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP