Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag inte klarar vara

Om jag inte klarar vara
den ni önskar att jag är,
Snälla låt mig då bevara
själen medan jag är här.
Alla själar kan ej klara
provet genom denna sfär.

Allt jag kan är att ansvara
för den intention jag bär.
Den som bara önskar svara
med kärlek på allt den lär.
Även om jag får erfara
att jag är impopulär.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-15 19:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:-) lycka till
2023-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP