Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela jagets innehav

Låter allting falla av,
allt det jag har vuxit ur,
i lugnt tempo, bit för bit.
Utan tidspress, utan krav,
ställer inga frågor hur.
Släpper taget med tillit.

Hela jagets innehav,
av kontroll släpps ur sin bur.
Ömsint får det föras dit,
till det som försluter hav.
Hav av kaos och censur
som ej längre får respit.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-09-16 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP