Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapa band


Man lär sig med tiden

att släppa förväntan

om att kunna bli den

man var i placentan.

Så omhuldat hållen

av en kraft större än

den jordiska rollen

flera ljusår från den.

Få klippa de banden

som håller en samman

och lösgöra anden

ifrån jordemamman.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-16 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP