Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många men ändå


så många som är fast
som har slutat att andats
men ändå som vill hitta sin mening till slut

så många som försöker
som stångar sig blodig
men ändå som vill orka och sparkar bakut

så många som är borta
som söker i blindo
men ändå som är här fast det är i förut

så många som är stängda
som inte kan vara
men ändå hittar vägen som leder ut




Fri vers av MariL VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-09-16 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP