Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oj, så kär man kan va... <3


På bänken utanför biblioteket

Jag satt på en bänk utanför biblioteket idag
I hopp om att du skulle gå förbi
Länge satt jag på bänken
Tänkte på hur det kunde bli

Bänken va blöt
Men det brydde jag mig inte om
Jag satt på kanten
Besviken över att du inte kom

Men hur tusan skulle du kunna veta
Det va ju inget möte som va bestämt
Det va bara jag som satt där på bänken
Som ett ända stort skämt




Fri vers av Kakaan
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-08-16 19:08



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Det var det finaste jag läst på länge!
2006-08-18

    Lessah
Känner igen det där;D

bra (:
2006-08-17

  Freya
Mmm. Kärlek. ^^

Kär å galen? :D
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan