Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ATT RISTA KÄRLEK RÄTT.


FRÅN RISPOR OCH HUGG

Era drömmar bestå av att vi blod blandat,
dock osant vara frändeskapet ni tillskrivit
Vänvärdiga var ni mig aldrig
och mitt förakt är tydligt införstått

Era bykar ser så rena ut efter att tömts
och utsmetat träcket över allt kallat högt
Ederna givna var i allt utgröpta och ihåliga,
lika er pinsamma pornografis falskhet

Veta ni vet att här saknar ni rätt och talan,
trots det förvrids och våldtas omgivningen
i syftet att håna, nedbryta och blodmörda,
medan Viet tvingats ner att leva förtryckta

Känner blickarna läsa tankarna skrivna
medan Arven redan ohyrats och undergrävts,
ty genom Verken finner kräken sin storhet,
men draga mitt till ert tillfaller aldrig likhet

Självinsikten i att ni kallar er flugor glädjer
och fullt ut bevisat stå här oövervinnligheten
Försöken att ta Segernamn bliva ordvinster
vilka aldrig kommer hem till Verkligheten

Ohyrat nonsens kommer överallt att avtagas
och Viet kan här brovandra Stigen till Livet,
därefter skall våra släkter och fränder mötas
och medvetandet rista glädjen över lidandet

Nu lövberedes i skogarna och inne i hjärta,
ty Den Nya Tiden är kommen hit att segra
Så höj blicken bort från gammal förtvivlan
och åtråfyll livslust till nästa liv, och detta!

VI LURAS NÄPPELIGEN TRO ANDRA VAL FINNAS!

VI SKALL LEVA DET VILKET VI KALLAR GODHET!




Fri vers av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-18 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP