Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusna blommor I en frusen värld


var svårt att hitta dina blommor

snön hade begravt dem invid kyrkväggen

fick borsta av dem för att se

frusna blommor i en frusen värld


höjde blicken i det tysta vita

väggen räckte ända upp till himlen

kalla tårar på min kind

som frusna blommor i en frusen värld


jag fann dig sent om våren gömd i lunden

när marken tinat fick du din sista vila

utan namn och utan synlig plats

som frusna blommor i en frusen värld




Fri vers av MariL VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-18 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP