Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September-blues.

Hur satans ont
Kan saknad göra?
Hur mycket regn kan falla
Innan livet vänder?
Hur jävla liten
Kan en människa känna sig?
Hur kan man andas
När lusten är slut.?




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-22 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP