Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Säd och ägg är kemi,mekanik och ekonomi är Teknik?)


***Framtids-erotiska vibbar?***




Han var som en
vandrande kvinno
-magnet även vissa
män tände så hett på

Så det suckande sucka
-des,när Han gick stolt
och vacker dem förbi!

(Tänk så hett han kunnat
tänkas tända dem både
intellekt som sexuellt. ..)

Med 51 intressanta
jobb-erbjudande i"tyg
-fickan"från världens
alla hörn

Mest från krigsindustri
o iskall ekonomi-sektor

Som längtade att bli upp
-värmda av lönsamma
Medarbetare tills nästa

Verksamhets-rapport
tog sin lukrativa början.


Men själv brydde sig
Han-to-fong.model XI
ingenting om det.

För han var ju en
Attraktiv AI-android
av bästa tillverkning

Från firman"Global
Justify" och var en
-bart intresserad av

Unga begåvade mänsk
-liga munkar från
det stilla öriket Okeido.








***
( Rent tekniskt,men fick
stå ut med att se dem
spilla sitt säd ibland. ..)









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-22 13:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Är han en man eller hybrid
skapad av AIs afroid
till människa utan själ
som inte vill någon väl
tänker bara på sig själv
i sitt eget AI välv
Är det så människan skall bli
då är vår tid förbi
2023-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP