Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En slags frid



långt bort i horisonten
ingenting
vänder om och tittar runt
ingenting
känner orken tappas blundar
ingenting
finner frid i mörkret lyssnar
ingenting


sinnet lyfter mig med fjärilsvingar
svävar tyngdlöst nu
inget finns som mig nu tvingar
bryter måstena itu




Fri vers av MariL VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-09-23 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP