Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bra med butler

bra med butler
då slipper man
gå ut

slipper laga mat
slipper diska

man behöver
inte gå till skafferiet
för att hämta fikabröd
då man ska fika




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-24 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP