Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snigelsnäckan


Brun snigelsnäcka
blänkte vid asfaltkanten

öga för mig




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 607 gånger
Publicerad 2006-08-16 21:50



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Ändrat! Tack Cathy!
2006-08-17

  Fredrik P. VIP
Bra förslag, Cris. Ändrat.
2006-08-16

  Cris
Snäcksnigel måntro..! de är rätt söta
om de inte blir för många..

jag skall inte säga vad jag tänkte första gången jag läste..
men andra kan jag tala om...
tänkte mig en brunbränd tjej... men hon måtte vara ganska liten om hon satt på asfaltskanten... fast hon skulle ju kunna ha ett öga för dig ändå..

en liten miniprinsessa kanske..

finfin haiku det kanske blir snäcksnigeln som passar bäst i haiku...för där får du in naturen... och en bild.
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP