Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carina

ibland gick jag
till Carina

men mestadels
gick Carina hem till mig

som ni vet
hatar jag Carina

hon var den mest
ondskefulla kvinna
jag nånsin träffat

och hon lät
villigt Stig
och Landa ta na

det närmaste jag
kom henne var
två fingrar
på fittan

jag hatar henne
än idag




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-09-24 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP