Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

backen

vad i helvete
är det med er
varför går ni
som blinda
rakt in i min mage
då ni försöker
anfalla
jag är ingen
tuff back
inte kan jag
stoppa nån
med min mage
jag är
förvisso rund
och go
men för feg för
att stå pall
då ni anfaller




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-09-24 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP