Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

epikuré

aldrig mera vill jag
pussas med bella

bella är inte vacker
det vet alla som
sett na

och jag aktar mig
för att förarga
min gud

han vill ge mig
den sötaste tärnan
i världen 2014

jag vet att det
blir hon och jag
till slut

men när?

är led på att
behöva anpassa
mig till att
låta bli
pussa Bella

men det är nödvändigt

jag är en epikuré
och behöver¨
nog en sötnos




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-24 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP