Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

truls vinterpäls

vill gå igång
medsamma
borra in mitt ansikte
i truls vinterpäls
och sen lyssna
på hans spinnrock
och på gång mot
slutet är jag stadd
på färd
från denna dator
älskar bara dem
jag träffat i fantasin
och det finns ingen
som drömmer bättre
än mig
kanske truls då
som på nätterna
bölar och ser
rädd ut




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-24 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP