Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag lägger mig ikväll

När jag lägger mig ikväll
känns det gott att veta att
jag gjort allt och varit snäll.
För att sova gott inatt.

Nu är jobbarhelgen är slut
och i morgon bitti får
jag en chans att sova ut
innan jag tillbaka går.

Och vila till nästnästa
dag då det är dags igen
för att vara mitt bästa
jag; en sann människovän.

För de gamla som jag har
vigt mitt liv att finnas för.
Ber att jag får finnas kvar
och ge allt till dess jag dör.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-24 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP