Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från BB till Himmelriket

varifrån jag kommer är
inte helt utrett
det sägs att
jag kommer från
Ludvika lasaretts BB
och jag hoppas
att det hjälpte gå dit
sommaren 1998
vad jag förstått¨
sjunger mitt liv
sen en tid
på sista versen
inte ledsen för det
eftersom jag vet
att jag av alla
miljarder som sägs
ha funnits
bevisar att jag
är den alla väntat på
sen början av existensen




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-09-25 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP