Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

II. Återfödelse

Hon vaknar
sträcker ut armarna uppåt
sätter luften i halsen
hackar tjära

Valkyrians närvaro smeker omkring köttet
vad har hänt?
Allt
inget
År av sömngång i smärtans grepp
besegrad och krossad till spillror
Som haggan mödosamt samlat och pusslat samman
pusslar än

Hon reser sig
kastar av sig klädedräkten
piruetterar i solen och slänger sig platt bak i gräset med spridda lemmar och ett glädjetjut
känner glöden smeka rotens kött
när isblå eld möter flammande smaragd
ler i mjugg
lutar sig in i den varma famnen
känner allt
Vi sträcker oss båda efter gudinnan som motvilligt kryper ner i våra armar och omfamningens trifecta ger mig nästan glädjetårar
Fuck FoMo men just nu var den bra
Drömmer
skapa lustfyllt kaos


Och jag slutar aldrig balansera på kanten
Lutar mig fram lite till , helt medveten om att mitt vänstra bröst rör vid dig då




Fri vers (Fri form) av 1amDina
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-09-27 06:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1amDina
1amDina