Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa tjänstemän


Världen saknar ledare.

Sådana man vill följa...

med ett synsätt bredare,

utan något att dölja.

Chefer är en annan sak.

Vi har inte valt dem men

de står alltid högt i tak,

alla dessa tjänstemän.

Skillnaden på dem är stor.

Därför fattas dessa oss.

Varje framgång helt beror

på laganda, ingen boss.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-09-25 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP