Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kommer aldrig in på mejan

att komma in
på mejan
trodde jag på 80talet
var omöjligt

jocke och landa
fick välja ut mina prover

en människa som
saknar tuffhet

jag förstår inte
hur man blir tuff
och själv ensam
väljer

numer är jag en
värdelös
målare
i och med
landa och jocke
och deras undervisning

jag brukade måla
i olja
då jag gick
på konstfack
och lyssnade inte
på lärarna




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-26 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP