Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

taxi till en tandhygienist

taxin kommer kl. 6.00
en tandhygienist ska
jobba med min mun
och jag har missbrukat
godis de senaste två åren
och borde ha hål
lyd mig
säger jag till änglarna
ta upp mig
flyg med mig
nånstans där
oddsen för mig
är bättre
jag vill inte leva längre




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-26 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP