Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://youtu.be/pcjQ861YfrU?si=QkxW-gYZsyakqXnf


I. Herr frost och fröken vår

Herr frost jagar Fröken vår genom snåren
Jakten väcker liv i sedan länge slumrande celler

Kan inte riktigt
Vill inte riktigt
Undfly
Låter sig fångas
Hans händer bränner mot hennes hud
Isande eld
Gnistrande blå blick leker lockade över hennes
Gröna flammor
Fröken fäster sin blick
Eldarna spelande speglar
Glödande smaragd
Smältande Safir
Lockar lika lustfyllt
Kryper närmare
Dras in i azurdjupet
Flämtande eldar av samma kraft möts i fuktig vrå
Kryper tillsammans ihop
Sprakande händer
Blå eld sammanflätas med gröna gnistor
Smeker mjuka mossiga lår
Slingrar uppåt
Fröken fnissar förfärat
Vänder sig in i honom
Insuper hungrigt doften
kvider vid orden han verbaliserar
Men

Minns

Flyr åter
Hon måste få komma
Komma
bort
Ut
Till solen




Fri vers (Fri form) av 1amDina
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-09-27 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1amDina
1amDina