Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borås

Här dansar älvorna tätt inpå
Smyger in bland grenverk
Dansar över näckros
Saxen hugger djupt
Blöder strilande regn i djupgröna nyanser
Skär fram trängande längtan
Böljande svidande
Lobbas jag upp för spåret
Flamingos i vattenpölen
Se upp för avståndet mellan tåg och plattform
Hemma




Fri vers (Fri form) av 1amDina
Läst 68 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-27 04:58



Bookmark and Share


  1amDina
Privat kommentar: Tyckte den hade intressant stil och tvära kast. Gillar när det uppstår kontrastverkan och oväntade ord.
2023-10-19
  > Nästa text
< Föregående

1amDina
1amDina