Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så kär

Jag gör allt för dig, bara du fortsätter att finnas
Kära älskade, fina underbara, du vackra pojke
Jag kan sluta äta, sluta sova, sluta andas, sluta vara
Jag kan kyssa dig för evigt
Jag kan betrakta dig från avstånd
Din röst, din mun, din hud, din själ
Dina lungor, dina ådror, dina ögon, dina tankar
Ditt andetag
Jag gör allt för dig, du behöver inte ens älska mig




Skapa | Skriva av Fannypagatan VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-27 11:04



Bookmark and Share


  helenita VIP
En underbart stark o varm text om en kravlös kärlek!
2023-10-25

  Björn S V Björkegren
Fin och utan skyddsnät!
2023-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Fannypagatan VIP