Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kanske inte är hälsosamt

Det blev som dom säger
ett före och ett efter dig

Ett före där karriären tog små kliv fram
vännerna stannade eller bytte skepnad
familjemedlemmar överlevde eller försvann

Ett efter där karriären tog slut
vännerna slutade höra av sig
familjemedlemmar helt dog ut

Ett efter där världens alla färger
antog en helt ny nyans
ekarna blev blåa och vattnet fick en annan glans

Var det bättre före eller efter, frågar jag mig
det spelar ändå ingen roll
för jag kan inte tänka mig ett liv utan dig




Fri vers av Fannypagatan VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-03 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fannypagatan VIP