Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns kvar i min barndoms dal

Jag saknar dig
och den du var
och den jag var när du fanns kvar
Jag minns dom gånger
du gick bredvid
vi pratade om livet och dess hysteri
Jag saknar dig
Min kära far
men du finns kvar
i min barndoms dal




Fri vers av Fannypagatan VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-04 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fannypagatan VIP