Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockorna

Ord som försvinner i rymden
En natt som aldrig tar slut
En flicka som har alla svaren
En hand som aldrig sträcks ut
Tårar som slutar att rinna
Skrik som förlorar volym
Minuter tills klockorna tystnar
En sång som förblev anonym
En mor som sjöng högt i kyrkan
En son som aldrig såg på
Sekunder tills klockorna tystnar
En man som valde att gå




Fri vers (Fri form) av Fannypagatan VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-21 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fannypagatan VIP