Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här skulle jag berätta

Tänk om du kunde höra mig nu, om du kunde svara. Då skulle jag berätta, om allt som har hänt. Om alla jag träffat, om alla som vänt. Jag skulle ta allt från början, från det att du lämnade mig. Jag skulle berätta om mamma, om barnet, om han som sa hej. Jag skulle göra dig varse, att livet trots allt, blev ganska bra och att jag lagar din palt. Det är tack vare dig, som jag fick en chans. Att leva mitt liv, som om det var en dans.

Då skulle du svara, att det glädjer dig, att du har det bra och att du väntar på mig.




Fri vers av Fannypagatan VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-04 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fannypagatan VIP