Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en fisk utan fenor

Jag är en fisk utan fenor
En våg utan vatten
En sång utan ord
En sol mitt i natten

Jag är en förlorad själ
På en ändlös färd
En dramatisk pjäs
Med ett silversvärd

Jag är en tår som aldrig föll
I ett liv som aldrig höll




Fri vers av Fannypagatan VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-10-09 11:06



Bookmark and Share


  Olof Johanson
Bra flöde i raderna
Orden ligger bra i munnen
Som en sång lockar den att sätta musik till
2023-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Fannypagatan VIP