Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik är bättre än orden

När känslorna tar över
finns bara musiken
När ensamheten kväver mig
finns bara musiken
När du inte vill ha mig
finns bara musiken
Ibland så finns orden
Men utan musiken
finns inga ord




Fri vers av Fannypagatan VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-03 23:10



Bookmark and Share


  helenita VIP
Instämmer.
Musiken finns där som ett plåster, som en läkande salva o livgivande vatten
2023-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Fannypagatan VIP