Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://youtu.be/-MlR6tFh8Gs?si=jO3Wn6kBCJafeJYe


VII. Får

Frenetiskt famlar själen
Söker finna ord
Sörplar örternas läkande brygd
Guldgula blad smörjer stämbanden

Jag sjunger för sällan Janis längre

Apollo sover djupt
Hans bara skinkor lyser i månljuset
Vill väcka honom
Slicka hans sår och se solen skina igen
Men han måste få sova

Solitära spiraler
Jag har för fan inte ens vattnat blommorna
Sälen skiter diarré på köksgolvet
Kräks frukosten i hallen

Valkyrian är i brunst
Vansinnet vältrar sig runt och suktar
Efter händer som smeker
Djup röst
Simultana andetag i fuktigt mörker

En otröttligt plågsam längtan
Du vill bara
För att du inte
Får

Bää




Fri vers (Fri form) av 1amDina
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-27 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1amDina
1amDina